WELKOMSTWOORD

 

Van harte welkom op onze website.Mijn naam is Bryan Demulder werkzaam bij TVH – Group Thermote & Vanhalst als Logistiek Medewerker te Waregem .

Na mijn werkuren en in mijn vrije tijd werk ik aan het brandweerproject of één van onze liefdadigheidsprojecten.

Op m’n 24 jarige leeftijd besloot ik in mijn moeders geboorteplaats een Niet Gouvernmentele Vrijwilligers Brandweerkorps op te richten in Tubay Agusan del Norte Mindanao te Filipijnen.

Na een jaren lange inzameling  van Brandweerkleding en materialen werd het korps Brandweer DLF TADENCAM FIRE & RESCUE BRIGADE officieel van start gegaan op 17 Augustus 2013 met 47 vrijwilligers. Samen zetten wij ons ten volle in voor een optimale bescherming van de samenleving.

In totaal 5 voertuigen waarvan 3 voertuigen nog steeds in Waregem, België zijn.Met de hulp  Andy Vermaut & Christoph De Vrome van de Vereniging New Hope Cebu hielpen ze mij naar m’n zoektocht naar brandweerwagen.In 2014  werden 3 voertuigen geschonken door brandweer-en Stad Knokke-Heist,Kortrijk en Zonnebeke. Tot op het heden ben ik op zoek naar sponsors om de interventie wagens te verschepen.

De Gemeente Tubay is verdeeld in 13 parochies en heeft een +/- 20000 inwoners.Onze diensten en taken zijn voor de inwoners  zijn gratis inclusief Ambulance vervoer.

De brandweerdienst krijgt enkele oproepen tijdens het regenseizoen voor aardsverschuivingen,typhoons,objecten op het wegdek en wateroverlast.

Op onze website kan je over ons korps en onze talrijke projecten beter leren kennen. Indien je suggesties hebt, vernemen wij dit graag van je.

Ik wil je alvast bedanken voor de interesse.

1FIRE COMMANDER BRYAN K.DEMULDER LUYAHAN

      Bryan Kristoff Demulder

Stichter | Projectleider | Dienstchef